Selecteer een pagina

Diensten

Exclusief op maat betekent bij Abels Interieur dat uw interieur exact wordt afgestemd op uw specifieke wensen.

Diensten

Bij Abels Interieur komen uw ideeën en wensen eerst bij ons op papier. Samen met onze vakkundige interieurbouwers worden de ontwerpen en ideeën gerealiseerd.

Wij maken op u gerichte afspraken voor onze vakkundige levering en montage.

Omdat wij met onze naam garant staan voor de producten die wij leveren, is garantie gewoon een feit

Over Ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Parkstad Limburg. Na van jongs af aan bezig te zijn geweest met interieur en timmerwerk bij verschillende bedrijven, hebben wij in 2004 de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. Wij willen dat onze klanten kunnen genieten van de door ons geleverde producten.

Of het nu een kast, keuken of tafel is, het moet helemaal af zijn. Lak of spuitwerk, massief hout of fineer, álles is mogelijk.

Wij hopen u op deze site een goede indruk te kunnen geven.

Verbouwing

U kunt bij Abels interieur terecht voor alle soorten renovaties.

Of het nu een woonkamer, badkamer of slaapkamer is, wij nemen het voor onze rekening. Uiteraard na vakkundig overleg samen met u. De materiaalkeuzes worden ook samen met u overlegd. Natuurlijk proberen wij u zo veel mogelijk te helpen om dit tot een goed geheel te combineren.

Bekijk onze portfolio

Ontdek
Abels Interieur
Exclusief op maat betekent bij Abels Interieur dat uw interieur exact wordt afgestemd op uw specifieke wensen. De beschikbare ruimte wordt op een ergonomisch verantwoorde wijze zo efficiënt mogelijk benut.

Contact

Sint Antoniusstraat 3

6462 RV Kerkrade

06 - 17 22 81 96

info@abelsinterieur.nl